Sista april

Nu kommer våren. Det betyder åtminstone tre veckor till av slask och skit innan våren verkligen är här. Inte ett dugg roligt alls. Sommaren fick gärna komma direkt.

Ikväll anar jag att det blir kalas också. Trevlans!


Varför springa och gömma sig hela tiden?


Jocke blir 18 idag också. Här har vi ett par riktiga bad-boys.


Några tankar..

Lite halvdjupt och tungt såhär en onsdag kväll. Tjoho.

Om alla var så pass rätt fram och uppriktiga mot varandra att de kunde tala om precis hur de tyckte och kände, hur skulle världen se ut då?

Om jag skulle våga stå för nåt jag kände.. skulle jag trivas bättre med mig själv då?

Om jag kunde samordna vad som är lättast och vad jag själv känner skulle det åtminstone bli en hel del lättare, det vet jag.Snart är det sommar.Hej vad det går!

Verkar bli en rätt så kort vecka det här. Redan onsdag, och sen är det bara en dag kvar innan helg med kalas och ståhej till tusen.

Annonserade ut klart värsta åket i Ström alldeles nyss. Sen får vi se vad det blir för min del..

Ska skriva klart svenskatalet också. Så småningom...

 


Det var det.

Så var ännu en helg över. Har fått ganska mycket gjort trots att det känns som jag inte åstadkommit nåt alls.

Dagarna har gått åt till studioinspelningar av ett par låtar med bandet. Väldigt imponerad själv faktiskt!

Ser fram emot en lättsam vecka och att försöka få nåt vettigt gjort. Oddsen talar emot mig.

Provlyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=0TLfq2Kl0c0

Yesterday is history
And tomorrow is a mystery
But baby right now,
It's just about you and me

You can run you can hide
Just like Bonnie and Clyde
Reach for the sky
ain't never gonna die
And I thank the Lord for the love that I have found
And hold you tight cause tomorrow may never come...
Så..

Då har ännu en vecka gått och det är lördag igen. Utan mål med kvällen framför både dator och tv. Likt förra lördagen bar det igår kväll åter igen iväg "borti byom" på nya äventyr. Reaktionerna uppskattades verkligen. "NEJNEJNEJ!" och en låst dörr är precis det man vill ha efter en allt för lång resa i mitt röda illaluktande härk som ska kallas bil. Kom åtminstone hem fyra timmar tidigare denna gång, he he..

Bensinmacken har blivit mitt andra hem dessutom, till kontots nackdel. Dödsångest är snart ett faktum vid första blick på plånboken.  Nu blir det tv och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Flitiga jag tog och putsade den lite trevligare bilen i solskenet idag. Tänk så fint det blev :) Om inte annat får åtminstone mamma pendla i stil till jobbet på måndag.
Aja, det är glömt nu..

.. för det tog bara 22 timmar till så hade jag det där kortet. Kändes och känns fortfarande otroligt overkligt. Nu fattas bara en vettig bil. I väntan på den lever jag med min lilla röda och lånar gärna den stora svarta :D

Irriterad. Arg.

Ilskan var ett faktum. Där satt han och flinade när han säger "Välkommen åter". "Jag vet snart vart din brevlåda bor" -tänker jag.

Tålamod Anton. Snart så..Nej..

Jag har inte slutat blogga, det kommer mer alldeles snart. Jag har bara haft annat för mig helt enkelt..


Otroligt vuxen.

Inatt blir jag otroligt vuxen. Helt plötsligt är jag en man i samhällets ögon. Jag bestämmer över mig själv, är mogen nog att fatta livsavgörande beslut och en massa annat jox. Sen får vi väl se hur det blir helt enkelt. Har både extrema och inga förväntningar alls på morgondagen.
Letade fram geväret igår kväll och spenderade ett par timmar med Jörgen på skjuthallen idag. Skönt att man inte glömt bort allt för mycket av hur det går till. Gick väl hyfsat med tanke på uppehåll sedan 2008.
Påskhelgen i övrigt har varit toppen. Timtals ute i solen och skoteråkning så det heter duga. Helt perfekt och riktigt tråkigt att det här vädret betyder att vi ligger precis på gränsen till slask-och-skit-säsongen som kallas vår. Huga!Inte min dag alls. Igen.

Började dagen med att slinta och ramla ur sängen, samt att på vägen ner slå huvudet i skrivbordet och få sig en najs bula samt ett blåöga. Bara för att jag skulle stänga av alarmet och kanske var lite väl trött. Perfekt början på dagen.

Nu är det lov. Ute slaskar det, till min stora förtvivlan. Visst, nu kommer sommaren, men det tar minst två månader till innan det kan räknas till någon sorts sommar och här framöver har vi en månads slask att vänta oss.
På onsdag blir herrn myndig och är således tvingad ut på dans kommande lördag. Då får vi se hur det går..!Och nej, Audin på gårdagens bild är absolut inte min.

RSS 2.0