Tjohej.. vad det går!

Då har vi uppträtt inför publik igen. Förutom pengarna vi tjänade (och som vi faktiskt inte hade räknat med alls) hade (iallafall jag) otroligt roligt och får direkt ett sug efter att göra det igen. När man får ha riktiga grejor som låter bra också.. ja, huvvaligen!

Snart är det vardag igen.. Nästa helg har jag däremot huset för mig själv, så då vore det egentligen trevligt att hitta på nåt skoj. Mer om det senare..


Snart är det fredagsmyys..

Veckan har gått otroligt snabbt, trots att den varit otroligt trög och otroligt tröttsam. Jag har varit otroligt förkyld och otroligt förväntansfull. Nu är jag bara otroligt sugen på helg. Förutom spelningen på lördag kväll tänker jag bara slappa här hemma har jag tänkt.


Funderar allvarligt på att gå och sova bort förkylningen nu så man är pigg och rask imorrn. Tack och hej!
Och till sist.. för er musikaliska..

G

De är dags för fredagsmys
                 C         D
Om det så är det sista jag gör
            G
Snart är de fredagsmys
            C           D
Hoppas inte föräldrarna stör
          G
Nu är det slut på veckan
       C        D      G
Det är dags för fredagsmyys
Kapow.!

Hoppas verkligen publiken tyckte det gick lika bra som vi tyckte. Verkligen lyckat i mina ögon iallafall. Nu gäller det att inhandla ett nytt svindyrt klaviatur så man har nåt att komma med..

Smakprov.. (sänk volymen lite..  och tänk på att det är inspelat på en digitalkamera)
http://www.youtube.com/watch?v=kHYGJYQbJJM


Nu siktar vi på ett lite mer avslappnat gig på lördag och sen får väl bokningarna börja strömma in tycker jag..Life as a rockstar..

Ja, hugaligen. Nu får vi se hur det går och hoppas på en nöjd publik. Ikväll gick det helt klart över godkänt.

Snörvel och nys. Tack och gonatt.!


Snörvel..

Om näsjäveln kunde sluta rinna och nysattackerna kunde ge upp skulle det kännas mycket bättre just nu, men nej.

Har inte tid att vara förkyld nu. Otroligt dålig timing! Gonatt.. ingen mening att sitta här med rinnande ögon.


Så var det (snart) måndag igen..

...och här satt jag och deppa.

Det bästa vore väl om man kunde skippa måndagar helt? Bara tanken på måndagar förstör hela söndagen också..!

Halsen vill inte vara med längre och tycker det är kul att plåga mig med sina smärtor. Näsan leker Niagarafall och ögonen hänger med. Perfa!


Comfortably numb

Now I've got that feeling once again.
I can't explain, you would not understand, this is not how I am.
I have become comfortably numb..

I turned to look but it was gone
I cannot put my finger on it now
The child is grown
The dream is gone
And I have become.. Comfortably numb.

Pew rew pew pew..  och världens absolut bästa gitarrsolo. Otrolig musik helt enkelt.


Väldigt skönt med helger när man knappt lämnar huset. Antar att jag är lite för hemkär och hellre sitter och möglar i soffan (myskvällar i all ära..) än umgås med folk överhuvudtaget. Om inte annat så är det väldigt lätt hänt att man blir otroligt osocial och det finns förhoppningsvis folk som tycker likadant. Får lite dåligt samvete för det...
Prsshhhhh..... shhh....

En sån här ökebuske som jag bara vet vad de heter på engelska blåser förbi framför scenen... Där sitter det några ihärdiga stackare som rest ett antal mil för att uppträda och tittar på. Vi kör vårt och lyckas ovanligt bra iallafall, så nu ser det ljust ut framåt onsdag när det förhoppningsvis kommer en hel del folk! Jag kan inte göra annat än att tyna mitt tio år gamla hightech-keyboard där på scenen och hoppas på det bästa. Tycker mer synd om Micke som trots allt allting hänger på. Aja, bra bra hursomhelst.Torsdag

Halva dagen upptogs (tjoho, faktiskt) av folk från skogsindustrierna som ville övertyga oss om hur otroligt bra skogen är och vilka framtidsutsikter det finns inom skogsindustrin och relaterade utbildningar. Som synes på ett par av bilderna.. alltid pigg och rask!


Vi tillhörde forskningsteam Stockholm och skulle forska fram en produkt baserad på "treed, såna där som finns ute i skogen bland alla reevar och eelgar!"Tjoho, här är vi..!Flertalet pigga, raska och förväntansfulla ungdomar...
Utsugare..

Är nog inte det lättaste att ta körkort idag. Allra minst som privatist när man måste resa runt halva sverige för att gå alla kurser och inget går att göra på hemmaplan. Och sen.. extrakurser för 3000:- bara för att få skriva upp? Nej, nu ska jag boka uppkörning så man åtminstone har chans att ta det i tid.

Appropå.. bara.

Den som vinner en seger över andra människor är stark. Men den som vinner en seger över sig själv är allsmäktig.

Happy merry good semmeldag

Otroligt tung tisdag, men det är ju snart helg. Blev välkomnad i morse med ett "vafan är du så jävla sur för då?!" omedveten om att jag var sur på nåt. Omedveten ilska?

Upptäckte nyss att hela rummet har förvandlats till en klädhög. Det fixar jag... så småningom.

Tänkte lägga in en bild på en semla idag, men den slank ner innan kameran hann med. Jäklar.

Inte så mycket kul man kan skriva på en blogg heller..Studiemoral.

-Skjut upp allt så länge det går, och gärna lite till.

-Vägra tvinga dig själv att plugga, det är ju inte alls roligt.

-Gör det du känner för istället, mycket bättre!

Sista repningen igår innan vi ska spela inför publik på fredag för första gången. Förvisso är det punk, så det ska skräna och skrika.. men det kan alltid bli värre! Huga.


Happy Valentine

Alla hjärtans dag. Kommersiellt jippo, men säkert en skitfin dag för de som har nån mer än sin familj att rå om. Presentköp, krimskrams, kärleken flödar. En dag fylld av mobbing mot annat folk. Hade med nöje köpt ett dussin rosor hos blomsterhandlarn igår om jag visste hur de skulle bli mottagna. Helt klart en fegis.

Dagens pessimistinlägg av mig. I övrigt får jag önska alla en glad alla hjärtans dag!Tänk så kreativ man kan bli med en bild..

De va fint väääder..!

Man blir rätt slut i kropp och sinne efter en sån här dag. Hur härligt som helst i vilket fall.
Fastnade tydligen på bild bärandes världens snyggaste keps.
En lila Prowler-keps från början av 90, kan det bli bättre? Få uppskattar värdet av den..
Gammskoter-posé


Natten till denna lördag för ett år sedan gick jag hem kall och ensam och fattade ett rätt så viktigt beslut. Tänk så det kan gå, helt appropå...
Anna Jonsson ska ju också med..

Av nån anledning. Visst, här har du! Den åtråvärda platsen på bloggen..Förra helgen, yay.

The best helg ever, hade det kunnat bli åtminstone. Nu skulle det nog ha varit bättre om jag stannat hemma vid goda vännen datorn och sängen.


12 skoterkåta och förväntansfulla pojkar samlades vid OKQ8 på lördagsmorgonen. Skotrar tankades och magen fylldes med korvfrukost.

samling vid OK


Det bar iväg över skog och mark. Vid enmila-stoppet stod det klart att allt var tipptopp och nu började snödjupen bli vettiga. Mycket lovande inför vad som komma skulle.

Färden fortsatte. Diverse dråpliga ögonblick och fastkörningar. Jocke lyckades med en fin en..
Precis efter detta stoppade jag ner min kamera i fickan och spättade iväg i full rulle. Lite för mycket full rulle för mitt gamla monster som gav upp 20 meter framför där jocke står på bilden. Vid första bästa gupp på leden sköt hela högra delen av framvagnen åt helvete och jag ser hur skidan skjuter iväg. Ungefär precis här förstörs hela helgen.

Åbäket till skoter sticker iväg och landar snyggt i första bästa driva. Lägg märke till att skoterns högerskida där till vänster inte är där den ska vara..Underbart!!

Van vid att det mesta brukar gå åt helvete för mig annars letar jag fram spännbandet i packlådan och binder ihop framvagnen. Tar en titt på GPS:en och letar mig ner till närmsta skogsbilväg, en oplogad och helt okörd sådan som skall ta mig till Bredkärlsvägen.
Några fastkörningar senare, helt ensam i meterdjup bottenlös snö med en skoter som inte går att styra utan att man kliver av den så har jag kommit fram till den riktiga vägen iallafall. Här får jag stå i skuggan och vänta i en timme tills mina goda föräldrar kommer med släpvagn och byter ut min skoter. De andra i gänget har kaffepaus och finåker hela vägen till Storåbränna i strålande solsken.

Jag lånar min mors nyköpta maskin och byter inte till det sämre direkt. Spättar iväg genom skog och mark för att försöka ta igen lite tid på resten av gänget. Jag når de otroligt fina snötäckta vidder vi har med otroligt snödjup och kan inte hålla mig från att känna lite på det. Som bilden visar tog jag mig inte så jättelångt utanför leden den här gången och kanske skulle ha hållit lite fart för en gångs skull...
Men jag hade ju iallafall tur med vädret..


En rejäl fastkörning mitt i skogen i ensamhetens ensammaste land senare och en sönderbränd drivrem tog jag mig till Storån trots allt. En timme senare än resten av gänget.


Där var det en del folk iallafall.
ÖP var ute på hal is...Vi tog oss vidare till Lakavattnet. Där hittade vi den trevliga backen ovanför stugbyn som vi klättrade uppför och hade kaffepaus i solnedgången. Sedan bar det av ner till servicehuset och middagstillagning.


Mycket fint i varje fall.Kaffepaus i solnedgången.
Stugbyn vi invaderade..
Nån randomkille kom och skulle visa upp sig också..

Heeej, titta på mig! Jag är värst i Ström och har mycket bättre skoter än eer!
Nej, precis.. vi fick dra loss dig ändå!


Vi beundrade varandras prestationer i klätterbacken..
Sedan blev det middag och diverse festligheter ända in i natten.


Kött fy fan!
Kalas.Modefrisyr 2010
Jag fick känna mig lite saknad och omtyckt när jag öppnade mailen. Spam.. YES!Efter en sömnlös natt med feber samlades ett slaget gäng trötta pojkar och åt frukost morgonen därefter. Jag piggnade till lite efter att ha tiggt åt mig en Alvedon och sedan packades skotrarna och gjordes i ordning. Mors nyinköpta skoter gick bra i fem minuter innan motorn skar. 

Alla andra pojkar åker hem i det fina vädret medan Anton sitter kvar på parkeringen och dricker en cola, i väntan på att goda föräldrar hämtar hem honom och skotern.

Febern utvecklar sig till en finfin magsjuka under kvällen och Anton blir sängliggande i två dygn. Vanliga turen alltså...


 


BloggarN

Otroligt dålig bloggare är jag också. Skärpning! Får ta och sammanfatta min vecka lite senare.


RSS 2.0