Efterlängtat lov

Visst, vi hade nyss ett lov följt av två sköna veckor praktik. Visst, den här skolveckan är fyra dagar lång. Ändå känns det otroligt nödvändigt med lov just nu av nån anledning. Antar att jag är otroligt slö, bara.

En skoldag kvar. En otroligt lång, full-lång skoldag kvar. Oändligt lidande, minst. Den börjar dessutom med snörugby eller nåt i den stilen. Vaddå förkylningsrisk?

Gillar min bil.


Like a rainbow in the dark..!

Pew pew pew pew pew pew pew pew...

Gammal melodiös synth-hårdrock. Fantastiskt :)
Dagarna känns otroligt långa, men det går åtminstone framåt. Jobbar inte direkt hårt och dricker snarare sönder mig på kaffe istället. Ser ut som att fredagen blir ledig dessutom, så imorrn gör jag helg. Får hitta på nåt att göra för mig och syster i helgen då det blir tomt i huset igen. Skulle inte tacka nej till sommar snart. Hatar verkligen den här mellanperioden som kommer nu framöver när det varken är vettig vinter eller sommar. Slask, grått och skit..


Måndag i all ära

Måndag. Precis.

Hur otroligt tunga de andra veckodagarna än är så tar måndagar priset. Själva arbetsdagen var inga problem, utan det är snarare själva grejen med att veckan nyss börjat och att det är otroligt långt till helgen som är det tunga. Började dagen med fem (!) koppar kaffe också. Det tyckte nog inte magen om.. He he he.

Nu får det gärna bli påsk. I helgen har jag och syster huset för oss själva igen..
Hittade inte på nån rubrik idag..

Då var det helg snart. Helt underbart trevligt. Fick spendera kvällen i verkstan för att få till min söta lilla bil också. Hoppet finns om någon trevligare bil framåt sommaren.. så fort kort-jävulskapet är fixat.Och ja, det är otäckt roligt att köpa saker. Det förra paret såg inte så bra ut efter en halv säsong skumpandes i packlådan på skotern, så det var nog på sin plats ändå. Ett måste nu när solen börjar dyka upp på dagarna.


Wish you were here.


How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

-David Gilmour (Pink floyd)


Hade en sån här natt med otroligt lyckliga drömmar igen. Förutom att det mesta gick som jag ville så verkade allt det andra vara på väg åt mitt håll det också. Tungt att vakna upp i verkligheten såna gånger.

Nu var det inte så hemskt att kliva upp idag annars. Skoterutflykt med en del av gubbsen på Jämtlandsvärme. Diverse styrande personer, arbetare.. och jag. Tror det landade på tio mil med lite korvgrillning vid mitten nånstans. Tur med vädret hade vi också :)

Imorrn börjar jag arbeta vanlig tid. 07:00 skall Anton vara pigg och rask. Underbart.Saknar just nu: Sena sommarkvällar i båten...

Precis lagom

Det känns rätt lagom helt enkelt. Inte otroligt jobbigt eller tråkigt, men inte heller så jätteroligt. Dagarna går och det fungerar.

Första dagen av två veckors praktik. Arbetsplatsförlagd utbildning. Hehehe.. Sovmorgon here i come :) Iallafall idag, för imorgon blir det... Just det. Skoterutflykt med alla på firman :D


Så var det lördag igen..

..och här satt jag och deppa.

Nejdå. Det är rätt så okej just nu, förutom att man alltid äter ihjäl sig på helgerna. Efter ett par dagars skoteråkning är det skönt att bara slappa framför diverse skärmar såhär på lördagskvällen. Inte stör det mig ett dugg att lovet snart är slut heller, för nu kommer två veckors praktik. Eftersom jag har grym fantasi råkade jag hamna på samma plats som jag arbetat tre somrar på raken och där min far råkar vara driftchef. Spännande.. :/

Kommer tvinga mig själv till att titta på melodifestivalen alldeles strax. Måste vara sämsta låtarna nånsin. Gillar Anna Bergendahls låt, men stör mig på att det låter som hon sjunger genom näsan.

Har plågats av vissa tankar i flera dagar också, men det är min ensak. Hehe..Echoes..

Pink Floyd med 25 minuter musikalisk.. jag vet inte vad, men bra är det.

Strangers passing in the street
By chance two separate glances meet
And I am you and what I see is me
And do I take you by the hand
And lead you through the land
And help me understand the best I can


I morse tog jag bussen in till stan. Blev upplockad vid Anderzons trafikskola och for ut på halkbanan. Det gick väl utan problem där borta, men kändes otroligt onödigt och absolut inte alls värt 2000 spänn. Kursledaren gillade inte att vi spelade stereo i bilen heller..
In till stan och vänta på bussen. Hittade inte på nåt roligare än att gå i butiker den lilla stunden tills 142:an gick hem vid halv sex. Är inte direkt piggare idag heller, så nu hoppas jag verkligen att jag får sova ut i ett par dagar.

På torsdag åker jag med bussen 05:50. Riskettan, drogkurs. Tjoho.

Behöver verkligen nåt att se fram emot också. Otroligt trist nu om dagarna annars...Tjohej, trött och lej

Får ta och sammanfatta helgen lite. Har väl haft det rätt hyfsat överlag. I fredags var vi väl ett rätt så bra gäng till slut, fast en del saknades. Åt gott, kollade film och umgicks sent in på natten. Häggströms tillstånd roade en del.. Jag lär väl knappast ha somnat före halv sex, så det kändes när Petter ringde på lördag morgon 9:20 och undrade om jag skulle med ut med skotern. Självklart hängde jag på, solen värmde redan vid den tiden på morgonen. Tycker lite synd om Micke Forsberg, vars Polaris skar efter sex kilometer. Vi kom fram till Renån till slut och hade det otroligt skönt i solen.

Vid middagstid avslutades turen med lite lek uppe på bygda och sen skýndades det hem för en dusch. Beställde pizza för andra gången denna helg och hämtade den på vägen ner till Jocke i Sjövik. Där satt vi tills han sov sött på golvet framför teven och fick sig lite konst i ansiktet. Allt från spritpenna till kaviar användes. Efter det gick resten till Petter för en nattmacka och jag kom nog inte hem förrän fyra.

Idag sov jag till och från till halv fyra och är fortfarande otroligt degig. Dags för en dusch och sen måste det sovas så man orkar upp till bussen imorrn. Den svindyra halkbanan skall avklaras i stan..


Om en månad eller nåt slår vi på lite större tycker jag. Ska se till att tömma huset igen..
Slutligen, lite bilder. Tycker det är roligt att jag ser så otroligt pigg ut på båda dessa, så de får också vara med. Helt förstörd, nästan..

Och det är inte kul när folk raderar bilder på ens kamera!Mot fjällen!

Lej? -Ja.Åhå jaja..

Allting är perfekt och otroligt bra, helt enkelt. Utan anledning är du fylld av fantastisk lycka och precis innan du vaknar händer något ännu trevligare som du antar är helt omöjligt. Precis, det var en dröm.
Tomheten man fylls av när man då vaknar och inser att allt är precis som förut och att det är samma fegis som stirrar tillbaka, om än lätt rödsprängd i ögonen och att han ser otroligt trött ut där i spegeln. I grund och botten handlar det om att jag är mycket bra på att tänka och fantisera, men ett riktigt ägg när det kommer till att verkligen göra nåt. Allting är så mycket lättare i tanken.

Hursomhaver... Idag var det friluftsdag. Tog skotern ner till sjön där Zetterlund hade ordnat med fyrkamp där jag fick såga ihjäl mig och skapa en hel del bekantskap med isborren. Vi vann förmodligen inte, men det gick inte så hemskt dåligt faktiskt. Åkte efter detta hem och tillagade nudlar.

Inför eftermiddagen åkte jag upp till skidstugan. Som bambi, fast på skidor stapplade jag ut i spåret med mina skidor från det goda 80-talet (okej, kanske lite nyare) och fick väl till någon sorts sexårings-åkteknik efter ett tag. Helt otroligt ensamt var det i spåret ända fram till ett vägskäl någonstans vid mitten på sträckan. Där stod jag velade mellan grönt och gult när diverse skrik och tjoande hördes i skogen. Ut i snödrivorna ramlar ett par unga damer och sedan var det åtminstone inte ensamt längre, trots att ingen av oss var speciellt pratglada överhuvudtaget.

Snart är det helg..


Måndag, precis så.

Nu väntar en tung måndag. Hade lyckats förtränga ett religionsprov ända fram tills idag också, underbart! Bara att se fram emot helgen och hålla god min under veckan som går.

Snart är det sommar..


RSS 2.0