No, im not depp

Nej, jag har inte deppat ner mig totalt och det känns lite onödigt att säga upp all kontakt med mig. Jag var bara ner till Småland och köpte bil och ville hålla det lite hemligt :)

Så, nej. Jag blev inte sårad och ledsen. Nu blev det bara väldigt fel.
Bara så att ni vet..


Take away this ball and chain...

Vet inte alls vad det är med mig, men av nån anledning slappnar jag inte av alls på dagarna. Känner mig allmänt risig också. Jag stressar och får ändå ingenting gjort. Det mesta går åt helvete helt enkelt. Dags att börja ta tag i saker.. men det vet ju de flesta att det inte är så lätt. Jag har tagit tag i problem förut och kommer göra det igen. Frågan är bara när... Och tills dess vet jag inte alls vad jag ska göra. Snart är det sommar också. Jag har verkligen inte tid med sommar som det är nu. Den får gärna dröja en månad till, med allt som ska göras..


Inte trevligaste synen..

Har nog inte sett så förstörd ut på länge. Han som tittade tillbaka i spegeln var otroligt rödsprängd och utmärglad i morse. Har fått en otroligt mysig förkylning som gärna får gå över lite halvsnabbt.

Plockade ur det sista av mina grejor i bilen ikväll. Alltid sentimentalt att skiljas från saker, men det värsta är att jag måste hitta nåt nytt och åkdugligt snarast. Bråttom bråttom!
 

RSS 2.0