Väntans tider

Måste nog säga att väntans tider är det bästa när man ska göra nåt speciellt. Den här känslan man går runt med tillsammans med mängder utav förväntningar livar upp tillvaron! Ikväll har vi ordnat ett riktigt zigenarlass med skotrarna...

Synd att Pitepaltn inte kunde va med å..!



Lånad bild. 

En sån där dag...

Idag var det en sån där dag. En dag man inte riktigt kan klaga på, utan att man ens åstadkom något.
En sådan dag börjar man med att sova alldeles för länge, tillagar några kulinariskt förskräckliga och ur hälsosynpunkt Tjernobyl-lika lunchmackor ínnan man tar en skotertur med sin far och syster.

Insåg idag hur mycket jag älskar just den här skotermodellen och tycker det är ett rent fanskap att den inte kan hålla någon gång. Älsklingen passerade 400 mil dagen till ära och det betyder att jag och hon avverkat 105 mil den här säsongen. Hyfsat ändå :) Synd bara att reparationen kostade som tre systemkameror eller 500 Big Mac.

Efter att ha kommit hem bänkade jag mig i soffan innan jag förflyttade mig till sängen och sov tills det nalkades middag. Till slut gjorde samvetet sitt och soffpotatisen lyckades hinna med ett träningspass under kvällen.. Beach 2014!! 



Nu får det inte tina längre... Det har varit alldeles för få fina dagar! Att bara få glassa runt innan man gräver ner sig i snön och mår så bra som aldrig annars... (Micke får representera det idag)






What kind of man am i?

Grattis, tror jag är en av få i världen som faktiskt aldrig behöver försöka för att bli dissad. Det liksom sköter sig självt.. "Hej Anton, tack för att du sa hej till mig idag men du ska veta att du inte har nån chans..!"

Smidigt!


Ser otroligt mycket fram emot helg. Måste ta vara på stunden känns det som, så hoppas verkligen på fina dagar :)



Only fools rush in...

...Så just därför tar vi och knåpar med det man kan göra nåt åt istället!

Onsdagen nalkas och snart är det helg. Älsklingen har efter en alldeles för lång väntan i transplantationskön fått ett hjärta och kirurgerna hoppas att rehabiliteringen kan påbörjas redan i helgen :) Tänk om man kunde ordna allt i livet som på en skoter...


RSS 2.0